Monday, 5 October 2015

Mulanya oktober

Hi blogger.

Harini sunyi siket suasana dalam office. ramai yang outstation and meeting. Aku siapkan kerja-kerja yang pending. sambil-sambil update jadual kerja aku untuk bulan oktober ni. Mungkin awal bulan lagi. so belum penuh planner aku untuk bulan Oktober. Tak mcm sebelum-sebelum ni. awal bulan lagi dah penuh schedule.

Sedikit perkongsian:

Kita harus dan wajib bersyukur dengan nikmat hidup sekarang. masih boleh bekerja. cari makan. jumpa orang. hidup dengan tenang dan damai. mungkin untung nasib orang lain belum tentu sebaik kita. harus bersyukur!

Sebelum kita mengeluh dengan kesusahan dan keperitan hidup kita. sebelum kita mula menyalahkan takdir dan orang lain dengan apa yang jadi dalam hidup kita,

Lihatlah sekeliling kita. betul kan?


Salam buat sahabat semua.

- fazrul -

2 comments:

  1. kdg² aku mengeluh gak..tp bila tgk ada org lain yg lg susah dr aku, aku bersyukur.. alhamdulillah..

    weyhh, adam apa cerita.. mesti dh bsr kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beso dah. Nanti aku post gambar dia

      Delete